Tilbud

10%
Rullebord Easy
€ 133.20 € 148.00

Alle tilbud »

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG

Disse Vilkår og Betingelser for Brug regulerer salg af Galerija Baltik Ltd. produkter. SalonLine er et handelsnavn af Galerija Baltik Ltd.

Læs venligst disse betingelser omhyggeligt før du placerer en ordre hos Galerija Baltik Ltd. Ved at placere en ordre hos Galerija Baltik Ltd. tilkendegiver du dit samtykke til at være bundet af disse betingelser.

SalonLine sælger produkter kun til professionel brug. Alle produkter skal bruges kun af certificerede og uddannede skønhed fagfolk - kosmetologer, frisører, manicure, pedicure osv. Ved at placere ordren hos SalonLine, bekræfter kunden at han/hun er en certificeret specialist og er uddannet til at anvende de bestilte varer, og tager det fulde ansvar for brug af produkter.

1    VORES KONTRAKT

Din ordre er et tilbud til SalonLine at købe produkt(er) ved din bestilling. Når du afgiver en ordre til at købe et produkt fra SalonLine, sender vi dig en e-mail, der bekræfter modtagelsen af din ordre, som indeholder oplysninger om din ordre ("Ordrebekræftelses e-mail"). Ordrebekræftelses e-mail informerer dig om, at vi har modtaget din bestilling, men ikke bekræfter acceptering af dit tilbud at købe bestilte produkt(er). Vi har kun accepteret dit tilbud, og indgår kontrakten om salg for et produkt, bestilt af dig. Når vi sender varen til dig, sender vi en bekræftelses e-mail til dig, at varen er blevet afsendt til dig ("Afsendelsesbekræftelses e-mail"). Hvis din bestilling er afsendt i mere end én pakke, kan du modtage en Afsendelsesbekræftelses e-mail for hver pakke, og hver Afsendelsesbekræftelses e-mail og tilsvarende afsendelse vil indgå en særskilt købsaftale mellem os for det produkt(er) anført i denne Afsendelsesbekræftelses e-mail. Din kontrakt er med Galerija Baltik Ltd. Uden at dette påvirke din fortrydelsesret beskrevet i punkt 2 nedenfor, kan du annullere din ordre af et produkt uden omkostninger når som helst før vi sender Afsendelsesbekræftelses e-mail vedrørende dette produkt.

2     RETURNERINGER

Alle produkter, som sælges af SalonLine er til professionel brug, og for kunder, der er uddannet til at bruge dem. Ved at placere en ordre til at købe, bekræfter du, at du er uddannet til at bruge bestilte varer, og du er klar over deres funktionalitet, dimensioner eller farve. Vi vil ikke acceptere retur af et produkt returneret til os, hvis det er blevet åbnet. Vi forbeholder os retten til at afvise retur eller at opkræve gebyrer og udgifter, hvis produktet ikke er modtaget i ny og uåbnet tilstand. Du må gerne kontakte os, så vi kan være i stand til at tilbyde fejlfinding og support med det problem, du har med produktet. Varer kan returneres i løbet af 14 dage, hvis:
1. Varen svarer ikke til din ordre;


2. Varen er blevet beskadiget under transporten;
3. Varerne er defekte.

For at returnere din ordre bedes du venligst kontakte SalonLine og vores kundesupport specialist vil kontakte dig for at arrangere detaljerne.
SalonLine forbeholder sig ikke ejendomsret til returnerede varer indtil de ankommer til retur adresse.

3    PRIS OG TILGÆNGELIGHED

Alle priser er eksklusiv juridisk gældende MOMS på 21 %. Hvis kunden har gyldigt momsnummer, vil levering ske ifølge EU-salg uden moms. Hvis kunden ikke har gyldigt momsnummer, vil yderligere 21 % MOMS tilføjes produkters priser, samt leveringsomkostninger.
For at få levering med 0 % MOMS, skal kunden angive sit momsnummer ved at placere en ordre .
Ved behandling af din ordre, vil vi straks informere dig via e-mail, hvis nogen af de produkter, du har bestilt, ikke er tilgængelige, og du vil ikke blive opkrævet for disse produkter.
Bemærk, at medmindre andet er anført på webstedet, er anslåede leveringstider kun skøn, de er ikke garanterede leveringstider og bør ikke påberåbes som sådan.
På trods af vores bedste indsats, kan et lille antal af punkterne i vores katalog være mispriced. Vi vil tjekke priserne ved behandling af din ordre og før vi tager betaling. Hvis vi har lavet en fejl og et produkts korrekte pris er højere end pris angivet på webstedet, kan vi enten kontakte dig før forsendelsen for at anmode om du ønsker at købe produktet til den korrekte pris eller annullere din ordre. Hvis et produkts korrekte pris er lavere end vores angivet pris, opkræver vi det laveste beløb og sender dig produktet.

4    PRODUKTOPLYSNINGER

Medmindre andet udtrykkeligt er angivet er SalonLin ikke producent af de produkter, der sælges på dette websted. Mens vi arbejder på at sikre, at produktoplysninger på vores websted er korrekte, kan de faktiske produktemballage og materialer indeholder flere og forskellige oplysninger end dem, som er angivet på vores websted. Ingredienser kan også ændre sig. Alle oplysninger om produkterne angivet på vores websted er kun til orientering. Vi anbefaler ikke udelukkende stole på de oplysninger, som vises på vores websted. Læs altid etiketter, advarsler og anvisninger, der følger med produktet, før brug.
For sundhedsvarer, i tilfælde af eventuelle sikkerhedsmæssige bekymringer eller eventuelle andre oplysninger om et produkt, anbefaler vi, at du omhyggeligt læser de oplysninger, der følger med produktet, eller kontakter producenten. Indholdet på dette websted er ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra en læge, farmaceut eller anden autoriseret sundhedsfaglig person. Kontakt din læge med det samme, hvis du har mistanke om, at du har et medicinsk problem. Information og udsagn om varerne er ikke beregnet til at blive brugt til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom eller helbredstilstand. SalonLine påtager sig intet ansvar for unøjagtigheder eller mangler omkring varer fra fabrikanter eller andre tredjeparter. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder. Dette påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

5    PRODUKTINSTALLATION

Produkterne kan leveres delvist monteret til transportformål. Du skal montere dem før brug. Alle montagearbejder skal laves af dig. I tilfælde af du har brug for montageservice, kan vi tilbyde en sådan service mod merpris.

6    TOLD

Ved bestilling af varer fra SalonLine, som skal leveres uden for EU, kan der komme told og lokale afgifter, hvilket skal betales når pakken har nået den angivne destination. Eventuelle ekstra gebyrer for fortoldning skal betales af dig; vi har ingen kontrol over disse afgifter. Toldpolitik varierer meget fra land til land, så du bør kontakte dit lokale toldsted for yderligere oplysninger. Derudover bedes du bemærke, at når du bestiller fra SalonLine, er du anset som ansvarlig importør og skal overholde alle love og regler i det land, hvor du modtager varerne. Dit privatliv er vigtigt for os, og vi vil gerne gøre vores internationale kunder opmærksomme på, at leveringer på tværs af landegrænser kan være underlagt åbning og inspektion af toldmyndighederne.

7    PRODUCENTENS GARANTIER

Vores garanti gælder for defekter af produktets materialer og forarbejdning i henhold til almindelig brug i et år fra den oprindelige købsdato. I denne garantiperiode, hvis der opstår en defekt, og du følger instruktionerne, vil vi efter vores eget valg, enten (i) reparere produktet med enten nye eller renoverede dele, (ii) ombytte produktet med et nyt eller renoveret produkt, eller (iii) refundere købsprisen for produktet. Denne begrænsede garanti gælder for enhver reparation, reservedel eller ombyttet produkt i resten af den oprindelige garantiperiode eller i halvfems dage, alt efter hvilken periode der er længst. Alle udskiftede dele og produkt, som bliver tilbagebetalt, bliver vores ejendom. Denne begrænsede garanti gælder kun for komponenter af produktet, der ikke er udsat for uheld, misbrug, forsømmelse, brand eller andre eksterne årsager, uautoriseret brug, ændringer eller reparation, eller kommerciel brug. Kontakt venligst Kundeservice for specifikke anvisninger om, hvordan du få garantiservice til dit produkt.

8    VORES ERSTATNINGSANSVAR

SalonLine og dets partnere vil ikke være ansvarlig for (i) tab, der ikke er forårsaget af en overtrædelse af os, eller (ii) enhver virksomheds tab (herunder tab af fortjeneste, indtægter, kontrakter, forventet opsparing, data, goodwill eller spildte udgifter ), eller (iii) eventuelle indirekte tab eller driftstab, som ikke kunne forudses af både dig og os, når kontrakten om salg af varer fra os til dig er blevet dannet. Lovgivningen i visse lande tillader ikke nogle af eller alle de begrænsninger, der er beskrevet ovenfor. Hvis disse love gælder for dig, kan nogle af eller alle de ovenstående begrænsninger ikke gælder for dig, og du kan have yderligere rettigheder.

Intet i disse betingelser begrænser eller udelukker vores ansvar for svigagtige oplysninger eller for død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed eller forsætlig forsømmelighed.
Vi vil ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til disse betingelser, hvis forsinkelsen eller svigt opstår af enhver årsag, som ligger uden for vores rimelige kontrol. Denne betingelse påvirker ikke din ret til at få de produkter, der leveres til dig inden for en rimelig tid. Hvis forsinkelsen sker før produkterne er afsendt, vil vi ikke opkræve dig for de produkter, indtil de afsendes, og du kan annullere din ordre på ethvert tidspunkt før afsendelsen.

9    GÆLDENDE LOV

Disse vilkår er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovene i Republikken Letland. Vi begge er enige om at forelægge ikke-eksklusive kompetence for retterne i Republikken Letland, hvilket betyder at du kan kræve at håndhæve dine forbrugerbeskyttelses rettigheder i forbindelse med disse Salgsbetingelser i Republikken Letland.

10    ÆNDRINGER AF SALGSBETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer til vores websted, politikker, samt vilkår og betingelser, herunder disse Vilkår og Betingelser for Brug til enhver tid. Du vil være underlagt de vilkår og betingelser, politikker og Vilkår og Betingelser for Brug fra det tidspunkt, du bestiller varer hos os, medmindre nogen ændring i disse vilkår og betingelser, politikker eller disse Vilkår og Betingelser for Brug er forpligtet til at blive foretaget ved lov eller statslig myndighed (i hvilket tilfælde kan det gælde for ordrer lavet af dig tidligere). Hvis nogen af disse Vilkår og Betingelser for Brug anses for ugyldig eller ikke kan håndhæves, vil denne betingelse anses adskilt og vil ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af enhver resterende bestemmelse.

11    OPGIVELSE

Hvis du overtræder disse Vilkår og Betingelser for Brug, og vi ignorerer din overtrædelse, vil vi stadig være berettiget til at anvende vores rettigheder og retsmidler i enhver anden situation, hvor du igen overtræder disse Vilkår og Betingelser for Brug.

12    VORES KONTAKTOPLYSNINGER

SalonLine er et handelsnavn af Galerija Baltik Ltd. Vores kontaktoplysninger er:

Galerija Baltik Ltd.
Maskavas str. 14
Riga, LV-1050
Letland
Registrerings nummer: 40003574010
MOMS reg. nummer: LV40003574010